SAM

SAM

Followers

Friday, January 16, 2009

RUANGAN: AURA ALAM

Kelolaan : Mufakiralam Terbit : Tiap malam Jumaat (InsyaAllah) Blog : http://auraalam.blogspot.com/ Ini malam malam Jumaat...malam "mengasah" ilmu bagi yang berkenaan. Kuasa Tuhan...gambar sebelah mungkin tidak terlalu luar biasa tetapi bukan juga boleh jumpa di mana-mana! Bagi yang suka bebini lebih daripada satu, atau ingin ketemu jodoh, atau ingin maju dalam bisnes atau politik dan sebagainya, barang seperti ini memang bikin beliak mata kalau nampak. Mau tau lebih lanjut, tunggu kemunculannya dalam blog saya "AURAALAM" . "JANGAN MASUKKAN BARANG BAIK DALAM TONG SAMPAHHH..."

4 comments:

Umar Safri said...

sdr. mufakiralam,

bicaramu umpama bicara sufi... bisa menyentapppp hati yg lalai, terima kasih. akanku nantikan... tapi utk bisnes ah, bukan kawin 1 lagi. ha ha ha!

MARUDU BLOGGERS said...

bahhh...balik kampung nanti, insyallah saya beri sesuatu. Minta melalui Tekong kita. Baik untuk maksud sdr. InsyaAllah...manusia berusaha. MESTI BERIKHTIAR selagi tidak menyalahi aqidah...

BUNG ADI said...

HMMM...untung sdr Umar. Terbuka hati sahabat kita kasi-kasi barang...bah, klu sampai sabah, kontek sayalah. Akan saya sampaikan amanah itu.

Umar Safri said...

alhamdulillah,

terima kasih sdr. mufakiralam & sanguru. insya-allah apb sy balik kg, sy akan contact sanguru. tq... :-)