SAM

SAM

Followers

Saturday, January 31, 2009

SURAT KHABAR SAM

Photobucket

5 comments:

BUNG ADI said...

NONG staff yang sangat komited dan proaktif. Semasa di skul dulu pun pernah jadi Agen Akhbar Harian Minda. Rehat saja dulu. Ramai penulis boleh post entry baru.

NONG said...

Salam SANGURU..
Sihat uda saya bo ni sikit..hehee
Paling saya tidak lupa masa sekolah lagi bila saya jadi Johan pertandingan menulis esei Sains Dan Teknologi masa Tingkatan 4 ba Cikgu..
Saya masih ingat bagaimana hasil karya Cikgu mampu memberi inspirasi dan kekuatan kepad seorang ibu tunggal untuk berjuang hidup demi anak2 melalui puisi hebat Cikgu "WANITA HARI INI II".
Boleh Cikgu post ka itu puisi Cikgu itu?

NONG said...

C Illie ni kan macam tau2 ja saya ni inda pandai makan ubat o..Masa budak2 lagi saya..selalu saya buang ubat.. Sekarang pun apa kurang juga kalau terlampau banyak biji sudah tu ubat mau d makan.. mau muntah o..eeeii..ALAMAS oku.

BUNG ADI said...

adeh...nda tau pigi mana sudah barang puisi-puisi itu. dibikin masa mahasiswa dulu2 bah itu. Banyak siri tu..I,II,III...ada masuk dalam majalah PEREMPUAN. Saya pun tak simpan. Hehehe...

ILLIE said...

nong..sia tau bah..sia pun raja buang ubat juga..masa budak2 dulu..abang2 sia yang pigang sumua tangan..kaki..jadi sanang lah mama sia kasi masuk tu ubat malaria sana mulut sia..hahahaha