SAM

SAM

Followers

Sunday, February 1, 2009

LOGO CIPTAAN LT.M MUSLI MENANG DENGAN MAJORITI BESAR

JOHAN PERTANDINGAN MENCIPTA LOGO "SAM"
Pemenang: LT.M MUSLI JAAFAR
Setelah pengundian secara "on-line" , statsistik undian menunjukkan logo Ciptaan Lt.M Musli telah dipilih sebagai Logo Blog "SUARA ANAK MARUDU" dengan jumlah peratus undian 52%. Saya telah mendapat beberapa sms daripada ahli SAM agar apa pun logo yang menang seharusnya dibuat sedikit penambahbaikan. Oleh yang demikian, pihak SAM akan bermesyuarat secara maya dalam blog StafSam untuk tujuan tersebut. Khas kepada sidang redaksi SAM, sila kunjungi "BILIK MESYUARAT SAM".
Tahniah kepada Lt.M Musli Jaafar atas kemenangan ini. Terima kasih kepada semua yang telah menghantar logo ciptaan. Semoga SAM terus dekat di hati pembaca.

5 comments:

Lt Kdr (M) Musli Bin Jaffar said...

Terima kasih tidak terhingga kepada pengundi, dan kepada warga SAM yang memberi sokongan selama ini. Pada saya kalah atau menang itu tidak penting, yang penting ialah sejauhmana kita dapat mempertahankan SAM hingga ke generasi yang seterusnya.

Saya mohon kepada sidang redaksi SAM, sila masuk blog perbincangan sidang redaksi SAM untuk memberi pendapat atau idea atau komen berkenaan penambahbaikan logo ini.

Terima kasih sekali lagi.

zrull said...

Tahniah mus..yah mmg betul perlu ditambahbaikan sedikit. ok lah tu...

Umar Safri said...

tahniah sdr muss! seorang anak muda yg berbakat...

Cherry Sansita de Falconi said...

congratulation...

i think the logo is better without the emboss effect tho.. ;)

Lt Kdr (M) Musli Bin Jaffar said...

Thanks 4 da idea Cherry. For more detail please go to my blog. Just click here Welcome to SAM and welcome to my blog also..hehehe