SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Wednesday, February 4, 2009

SURAT KHABAR SAM

Photobucket

8 comments:

Carl S. Adun said...

Tahniah kpd Lt.M Musli & SAM di atas pelancaran Logo - mcm mana denagn sticker okay ka...tq

Carl S. Adun said...

Tahniah kpd Lt.M Musli & SAM di atas pelancaran Logo - mcm mana denagn sticker okay ka...tq

Carl S. Adun said...

Tahniah kpd Lt.M Musli & SAM di atas pelancaran Logo - mcm mana denagn sticker okay ka...tq

ILLIE said...

uiiina..3x turus ko bantai ah..hehehe

Little Mike said...

hehe.. Tahniah jg kepada Lt.M Muss kerana banyak membantu SAM dengan idea kreatif...

SAM berbangga memiliki anda
SAM juga berbangga memiliki kalian semua...

Lt M Muss (PSSTUDM) said...

Adei naaaaaaaaa...TQ BRO-BRO skalian.. Tanpa anda semua siapalah SAM kan..Saya buat sekadar termampu saja..diharap kerjasama kita dapat dikekalkan dan bertambah erat lagi pada masa-masa akan datang.

Lt M Muss (PSSTUDM) said...

Uiks, bah pasal sticker tu kan.. design tu tidak usah risau..Malam ni klu tiada halangan saya upload itu design sticker di blog perbincangan SAM.. Bro Illie jadi ka pigi servay kadai buat sticker sana di jipun tu???Hehe.. Harap sana jipun murah lah..Saya pun try2 servay harga buat sticker sini di Labuan ni.

Bro Carl, bro2 & sis2 yg lain ada ka kenal member2 buat sticker? Atau kedai buat sticker berhampiran..?? Buli kita sama2 servay..Hehehe

SANGURU said...

atur saja. Lama sudah kelulusan sticker tu dibuat. Cuba design logo yg org2 marudu suka wpn bkn bloggers. K, nnti bincang dlm mesy maya kita.