SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Thursday, April 9, 2009

As I See It: Apa khabar SAM?

Apa khabar rakan SAM semua?Moga dalam keadaan sihat walafiat hendaknya. Maaflah sebab sudah lama tidak posting apa-apa entry. Baru saja sembuh dari "long illness", dan lepas itu terpaksa "catch up" & "make up" semua kerja-kerja yang tertangguh; & sekarang ni terlalu sibuk untuk menyelesaikan kajian final semester & thesis postgrad serta "juggling" di antara kerja & tugasan -maklumlah kalau usia sudah di ambang 30an...tidak berapa "energetic" sudah... Orang kampung bilang "slow pick up" sudah...
Gambar entry ini diambil sebaik saja kena "discharged" dari hospital Feb lepas. Baru lepas "jogging" awal pagi tadi - sejak bertahun-tahun meninggalkan rutin ni ...sesak juga nafas...nasib lah udara pagi lembah Tambunan nie macam ada "healing elements" - minggu depan mungkin "join" futsal di Kompleks Sukan Tambunan. Terlalu banyak "routine" lama yang terpaksa ditinggalkan..he..he...
Hari Selasa lepas "beliau besar" dan Saudara Jaudar Bugong dari Kg. Masolog datang ke Tambunan - menginap sehari - "Beliau" suruh balik Tandek hari ni...sudah setahun tidak balik - tengok la kalau ada masa tengah hari ini, lagi pun cuti...Petang ni singgah UMS dulu risik-risik budak MBA buat proposal presentation - maklum la kami ni Human Capital Mgmt - tidak sehebat MBA...
Kalau mood "OK", balik Tandek la mungkin petang ni..
P/s Sorry.Gambar talampau serius with wrinkled eye..he..he...

7 comments:

Little Mike said...

carl.. welcome home! :). we're all happy (and of course SAM)to have you back. Semoga semuanya berjalan lancar dan progress yang baik untuk kesembuhan berpanjangan. Semoga terus tabah dan meneruskan suara kita. Tapi yang lebih baik ialah dapatkan rehat yang cukup. Kesihatan penting..

Have a gud day bro and GBU always..

Carl S. Adun said...

Thanks Mike.Very Thought Provoking of entries that you have posted.Really like to read them as your analytical & empirical mind is really informative..thanks bro

SANGURU said...

siou, tiada kami tanya2 khabar. semoga cepat sihat walafiat.

Umar al-Longobi said...

Mat,

sukurlah dah sembuh. mudah2an mendapat keberkatan berpanjangan drp yg Maha Kuasa. teruskan perjuangan..

ILLIE said...

welcome home buddy... bah ingat pesanan.."KURANG-KURANGAI POH KIH"...

Carl S. Adun said...

Ok chief he..he..

SANGURU said...

pa maksud "kurang-kurangai poh kih'? kurangkan baca buku? kurangkan buat research? hehehe...YANG PONTING, JGN KASI KURANG MASA ZIARAH TERATAK SAM ni kio. hehehe...ATURRR SAJA BAHHH, SPORTING KLU SIA INI...