SAM

SAM

Followers

Saturday, May 23, 2009

Lensa Minda - 18SG

Mungkin budak ini disembelih untuk di makan..kerana mayatnya disimpan didalam bekas yang bersih bagi persediaan santapan keluarganya agaknya...manusia begini boleh dikatagerikan sbg kannibal atau lebih mudah 'orang makan' orang lah... zaman sekarang pun masih hidup manusia yang memakan manusia... sumber; http://buaya-merah.blogspot.com
Wanita Kejam !!!
(Nota: Beberapa gambar telah disunting untuk mengelakkan kesan psikologi mendalam di kalangan pembaca yang tidak mampu mengawal emosi. Harap maklum - Tekong)
Gelaran apakah yg sesuai di beri pada wanita ini?binatang pun pandai menyanyangi anaknya sendiri...Sanggup wanita ini membunuh dengan begitu kejam sekali..dah lah dibunuh bayi itu,dibuang pulak ke dalam tong sampah hidup2 dengan tali pusat masih basah...Sungguh kejam..!!! sumber; http://buaya-merah.blogspot.com
Wanita hamil mangsa ragut
Sumber gambar; http://buaya-merah.blogspot.com/
Kepada kaum wanita berhati-hatilah ketika keluar dari rumah

3 comments:

Anonymous said...

Nar..
nunu iti najangan daton biano?
aku asanggup mogintong diti tongo gambar..Osian iti tongo tanak minangai koyo dino..
Asadap bo ong mongirasa dot MIUT, nokuro tu amu otonggungan ong monontiyan..lowong ko totongondu. Mokiut no temotukan om kuoyon dilo at tanak.Garason ku bo ong tatabenee kupo.

SANGURU said...

Hmm, atas permintaan saya telah mendapat izin daripada sdr Al-Dusuni untuk menyunting bbrapa gambar yang baik untuk pengajaran tetapi mungkin/pasti tidak mampu dilihat oleh insan-insan yang lemah semangat/mental.

Inilah akibat kebejatan/kebobrokan sosio-rohani. Hubungan seks bebas, lelaki x mahu bertanggungjawab, lantas si wanita yang sifat sejadinya lemah, terpaksa melakukan dosa yang amat kejam dan melampau.

Diharap paparan ini dapat memotivasikan kita untuk mencegah kebobrokan dalam masyarakat kita, dan pengajaran kepada semua.

Tahniah al-dusuni atas inisiatif ini. Lensa anda memang tajam.

Umar al-Longobi said...

tahniah!

ini baru sebahagian kecil yg kita nampak. kita yakin masih byk lg yg tersembunyi. apakah puncanya? teruskan..