SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Wednesday, July 1, 2009

D'PEKAN BARU KOTA MARUDU

PUSAT PAMERAN HASIL KRAFTANGAN ( AKAN DIBUKA ) TUMPUAN ORANG UNTUK MENDAPATKAN KEPERLUAN HARIAN AGENSI KERAJAAN YANG MEMBANTU PARA PENIAGA BUMIPUTRA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PENDAFTARAN PENCARI PEKERJAAN DAN KURSUS-KURSUS KEMAHIRAN.

11 comments:

DINAKAN said...

tompinai... cantik gambar ini..!
tapi, kanapa kau tidak kasi masuk itu MOSTI? kan dia itu MESTI.... hehehe...ataupun.. cuba tanya si aki..?

Anonymous said...

ada mehhh MOSTI? apa kunun tujuan? menyewa di mana? siapa punya? siapa pilih? kenapa pilih? banyak yg rakyat mau tau...

Puteri Hamidah said...

Anon,
Saya tulung jawab soalan ko yang Pertama & ke 3 sija.
Ada. D sebelah KFC.
Apa, siapa dan kenapa bg home work sama sdra. tompinai lah.

Ok, bro.

Umar al-Longobi said...

good job Tompinai,

Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM) satu lagi syarikat NGO yg amat rapat dgn rakyat miskin.

SONSOGON said...

kadai si robot saja yang sya ada urusan sabap semua barang2 keperluan harian keluarga ada kana jual sana.yang lain itu sya langsung indada urusan.gambar kadai lain pun kasi masuk bah..kadai Tong Guan,supermarket milimewa,gambar urang babaris di BSN time cucuk duit sana ATM (yuuu..jara sia babaris sana ni,hampir setengah hari sya babaris gara2 mau ambil duit saja)

gambar KFC pun kasi taruh juga.seumur idup baru keluarga sya dapat rasa ayam KFC di KM.

Mr. Aki Abad 21 said...

bagus lagi ko ooooooooo sonsogon babaris juga d bangunan duit...kalau mr. aki manalah parnaaa babaris sana ambil duit...mr. aki punya barisan sanaaaaaaaa paladang saja. itupun kasi tahan saja idug ...

Mr. Aki Abad 21 said...

aik nah ko dinakan ... heheheh

Dungkarou said...

MESTI ka itu MOSTI?
cakap internet wirelessMax tapi di dewan MDKM pun payah mau access. Baik tida payah cakap...

TOMPINAI said...

ba..aki nnti sia gambar ko masa jual getah tapi aki kena belanja sia o...si songsogon inda payahlah nnti malabih-labih dia posing...hehe

SONSOGON said...

aikkk nah kau aki..kalau ambil duit di paladang bukan calang2 baitu.mesti ribu2..sya punya lain lah..duit saham yayasan sabah dulu2 bulum lagi kana ambil.

tompinai.jgn bah macam itu.tulung2 lah ambil gambar sya nanti ah.

Mr. Aki Abad 21 said...

buli bah...saparu muka saja ko ambil aaaaaa saparu lagi muka c sonsogon...
bagus ko ooooo sonsogon ada juga duit yayasan sabah... jangan2 ko ini aaaaaaaa dapat kawasan kayu balak dulu2 ooooo heheh