SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Monday, July 6, 2009

JALAK VILLA !!!

hasil pertama...
11 ekor dalam masa 3 jam...
gewang ini patah di strike oleh sang jalak !!!
Lama sudah tidak post dengan hasil casting ini... Kelmarin saya bertandang ke kolam seorang rakan, di suatu tempat di Kota Marudu. Casting dalam masa 3 jam saja, dan berhasil dengan 11 ekor ikan jalak ini. Memang banyak lagi ikan jalak ini di kolam rakan saya ini. cuma tak mampu cast habis semua ikan ini. Hasil adalah milik tuan kolam dan saya cuma casting saja...

4 comments:

Tulunbunou said...

Wui..na ko ming.. klu sa yg dpt jalak mcm tu bnyk..

ming2elly said...

TB... kalau ko yang dapat jalak tu banyak, macam mana?
ko pandai juga makan jalak ka?

Tulunbunou said...

adesss...adess.. ming tu jalak saja yang nda cukup2 hehehe. Apalagi ming klu sa yg dpt berabis jual tambirang la sma kwn2 kajajarangan sda bo tu ming skrg. last skali sa guring la...hehehehe

FL Feinier said...

Hallo... Just mo tanya, jalak yg kmu pancing slalu ni, kmu pandai makan kah atau bg ma orang atau jual? Boleh ajar saya cara2 memancing jalak2 kah?

Ayo, sya punya pebret bah ni makan Jalak... hehe.. jual murah skit ma sya, boleh kah??? barang tiga empat ikur ja bah...hehe.... nti sya balik, kmu p memancing lg, panggil sya ar... sya mo jalak ni, nda kisah, kmu bg free kah atau jual.. hehe.. tp,limit harga sya beli,, rm 5 - rm 8 ja la.. hehe... hrp2, byk lah ikan jalak sya dpt tu dgn hrg mcm tu... hehe...

Tapi, mungkin, ada juga jual di tamu KM/goshen bah tu kan... apapun, siok ni kmu dpt byk jalak... sedapnya tu.. huhu...