SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Tuesday, August 25, 2009

Permatang Pasir

Keputusan Terkini
Mohd Salleh Man (PAS) : 9618 Rohaizat Othman (BN) : 5067 Majoriti : 4551 Jumlah keluar Mengundi ; Undi Rosak : 83 Masa : 7.08 pm sumber; http://greenboc.blogspot.com/

14 comments:

Anonymous said...

NO KOMEN!..

Anonymous said...

Nampaknya Rakyat 1Malaysia (Melayu,China,India)ni
benar2 sudah muak akan UMNO-BE-END ni.Tinggallah kita Rakyat d Malaysia Timur (Sabah/Sarawak)sahaja lagi jadi pengimbang kuasa kepada Kerajaan Pusat ni gaya2nya pada PRU ke-13 nanti.Apa pendapat Aldusuni tidak mahu merobah atau Reformkah pada PRU ke-13 nanti?Kita d Malaysia Timur ni sebenarnya masih lagi meraba raba n tercari cari akan haluan bah kan?gaya2nya Rakyat D malaya sana tu benar2 sudah mcm bulat tekad mereka mau robah BE END ni gayanya.PRU ke-13 ni habislah gaya2nya riwayat kita punya Boss2 1Malaysia ni.Semakin hari semakin pintar bah gaya2nya rakyat ni.Kalau Angin perubahan d Malaya pun sudah nampak apakah kita Rakyat yg jauh lebih mundur d Malaysia Timur ni akan masih boleh bertahan untuk menjadi pengikut BE END kah Aldusuni?

Anonymous said...

ahaa...GayA2nya...
saya just tunggu n tinguk jak ni..

Balsam.

Anonymous said...

Habislah kena tariklah mykad saya ni kalau BN kalah....

Umar al-Longobi said...

tahniah kpd yg menang dan kalah. teruskan berbakti kpd rakyat!

Gaaman said...

Pemenang dah dijangka...

SANGURU said...

yang menang atau yang kalah, baiki diri tingkatkan prestasi. Politik umpama putaran roda melainkan kalau roda itu tidak berputar. Saya mengharap yang terbaik utk negarabangsa tercinta ini.

Anonymous said...

kalah menang rakyat tentukan. Yg kalah mengalah saja la, jgn nanti tegak benang basah. Pd yg menang jgn plak besaq kpala...
The powerrr of new people voice.
The winner can lost back.

gundohing km said...

Pas sudah dijangka menang,Sebab calon UMNO ambil duit pelanggan pun dianggap masalah peribadi sahaja, sedangkan itu gambaran pemimpin yang tidak jujur dan bisa membinasakan wang rakyat kalau dipilih. Bilalah rakyat sabah bangkit melenyapkan pemimpin yang seperti itu...

Sopong said...

Kalau 'Malaikat' Man yang bertanding atas tiket BN mungkin harapan untuk menang lebih baik. Tapi ini 'Roh Jahat' Man yang dicalonkan. BN memalukan diri sendiri saja.

SANGURU said...

betul sopong. Terus terang saya ckp: UMNO khususnya kurang usaha untuk bersihkan parti. Orang sekarang mau orang, bukan semata-mata nama parti. nama "cicik man" pun orang pangkah kalau calonkan yang ok. hehehe

Anonymous said...

Kalau d negeri Sabah ni, Pemimpin peringkat negeri dan pemimpin peringkat Bahagian UMNO khasnya dan Komponen yg lain sudah mengatahui yg MUSA BIN AMAN KM Sabah yg benar2 mengambil peluang kekayaan dari projek kecil senilai Rm:5,000.00 keatas pun dia serta macai2nya ambil. Nah kepimpinan seperti inilah yg merosakan Intitusi politik d negeri ini.Pemimpin yg merosakan Politik seperti ini harus d gantikan dengan kepimpinan yg telus untuk membolehkan BN menguasai hati rakyat d negeri ini...

SANGURU said...

masa utk berubah. Kita semua perbaiki diri dan prestasi. Tk pemimpin, masih ada waktu...
(bkn mudah jadi pemimpin...)

SANGURU said...

SAM sudah tunjukkan role model sbg "pembangkang", strateginya mudah: tackle pemimpin sebagaii kawan, dan tegur sebagai kawan. Itulah sebab apa yg SAM utarakan dapat perhatian.
"bangkang bkn sebarang bangkan, bangkang SAM kerana sayang..."