SAM

SAM

Followers

Thursday, September 17, 2009

BEBAS TOL MASA PUNCAK RAYA...

Rahaya Cafe, KM: Pengumuman pengecualian bayaran tol hari sabtu dan 27 hb, diterima baik oleh orang ramai walaupun kami di Sabah tidak menikmatinya dan tidak juga dibebani tol. Bagus! Idea yang kreatif dan sepatutnya dibuat dulu lagi. Tanggungjawab sosial namanya, dan kalau ikhlas sudah pasti mendapat pahala besar. Kami di Sabah tidaklah mengharap lebuh raya canggih, memadailah dinaiktaraf jalan2 utama yang menghubungi daerah2 di Sabah. Sekian lama sudah kami menderita.

5 comments:

Umar Safri said...

kami tidak minta banyak, sedikit saja. naiktarafkan jalan2 kami... kalau tiada peruntukan, pakai saja sumber dr hasil bumi Sabah. rasanya cukup...

BUNG ADI said...

hmm...hasil bumi Sabah sudah dan sedang diguna oleh orang2 yang berkroni duniawi. Mereka barangkali menganggap kekayaan duniawi merreka itu KUNCI KE SYURGA.

Anonymous said...

apa guna minta sikit2,,klu boleh banyakkk-banyaaaaak..ini adalah hak rakyat sabah..

IsOn said...

Cuma berhati2 di jalan raya, awasi jarak kenderaan anda, jangan memotong dengan berbahaya, dan pakailah tali pinggang keselamatan. Almaklumlah semua pun mau cepat. Sayangi nyawa anda sambil mengingati orang yang tersayang... :)

Anonymous said...

Yah saya benar2 setuju pendangan kamu 4 org d atas tu...Tetapi selagi Datuk Musa Aman tu menjadi KM Negeri Sabah ni tidak akan ada yg kita dapatkan...Janganlah mengharap harapkan sengat kalau Bengali tu masih menjadi KM Negeri ni....Untuk menambahkan orang asing @ Pakistan dan India bermykad lebih banyak mungkin itu saya percaya. Lihatlah ke website www://sabahkini.net...(IC PALSU dan macam2 lagi...)