SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Monday, September 14, 2009

MAJLIS BERBUKA PUASA SAM & UTARA.FM MERIAH

No. B3, Tmn. T&G III: Majlis berbuka puasa SAM dan Utara.FM berjjalan dalam suasana kekeluargaan dan meriah pada 12 september baru lalu. Majlis ini dianjurkan oleh staf SAM (merangkap Staf Utara.FM) dan diadakan di rumah Tekong SAM (Penasihat Utara.FM). Antara staf SAM yang hadir ialah Tom, Nong, Dinakan, al Dusuni dan DJ Batman, manakala staf/DJ utara.FM sebelah Pitas ialah Dj Rumputt (Admin), Dj Siput, Dj Kupang, dan ahli keluarga masing-masing. Kelab car shows KM juga hadir. Utara.FM turut bersiaran langsung di majlis ini.
Majlis ini turut di hadiri oleh YB Anita, ADUN N5 Tandek dan rombongan. Dalam kesempatan itu SAM dan Utara.FM berpeluang bertukar-tukar maklumat sambil menyatakan hala tuju SAM dan Utara.FM. YB Anita amat menghargai perjuangan anak-anak muda dalam SAM dan Utara.FM. Beliau menganggap paparan-paparan dalam SAM adalah realiti yang harus diambil perhatian pihak berkenaan.

11 comments:

Kalasiw said...

LAWA RUMAH SANGGURU.BERAPA RIBU??? GOOD JOB...

DINAKAN said...

aiseymen... Kalasiw.. ruma sanguru tu mencecah Billion ooorrr.... kalau setakat WALAI TOKOU, baik diam2...

ada kula renang, padang golf lagi tu dalam ruma sanguru... yuhhh...

apapun, saya kenyang betul woo... sanguru kasi makan bnk. TQ...TOUSE SANGUR... Sapa Boa wi wi....!

Mr. Aki Abad 21 said...

lawa mimang...duit gaji bikin buat heheheh bukan purijik...mr.aki punya ruma asil putung gata saja .. yg panting inda kana ujan.

SANGURU said...

bak kata p ramlee: lawa tidak, manis ada. Nda juga mahal sangat, sesuai dgn kelayakan saya saja bah itu. Yg buat lawa mungkin landskap dan design2 peribadi. Buat sendiri bah tuannn....hehehe....

Umar al-Longobi said...

berakit2 ke hulu, berenang2 ke tepian. bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian... :-)

SANGURU said...

klu dibanding zaman sengsara dulu2 terasa macam di syurga sudah. Rasanya...memadailah dengan apa yg ada. Nikmat selepas susah mmg nikmat bebenorrr rasanya.

SANGURU said...

bah, tuan/puan dijemput raya di rumah sy pd...alamak, not sure lg...mgkin raya ke-4 atau ke-5 laa...

LeTtY said...

adee... cam golombon no.2 ni dlm gambar :P Lepas raya mangkali ku rangkul golombon no.1 kakakakaa...

Anonymous said...

Saya berpendapat SAM lebih bagus berurusan dengan YB Anita dari MP KM tu mungkin...Kerana YB ANita yg saya kenal ni lebih Ikhlas dan Jujur untuk Rakyat d KM....

SANGURU said...

SAM sedia berurusan dengan sesiapa saja, klu jumpa yg ikhlas, syukur...klu sebaliknya, pa blh buat la. Cuba dan cuba lagi.

tulunbunou said...

Sanguru,
nda dpt dtg masa berbuka puasa bersama.. Hari Raya kompom dtg...hehehehe