SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Wednesday, September 9, 2009

RANKING SAM TERKINI DI ShinyStat TM

Saya baru saja mendapat email dari ShinyStat TM iaitu sebuah laman pengendali ranking pengunjung web/blog.Dimana saya telah dimaklumkan blog SAM dalam kedudukan ke-16 daripada 50 blog yang paling sibuk yang telah berdaftar dengan mereka.Dimana saya baru sahaja mendaftarkan SAM dalam ShinyStat sejak bulan Julai sehingga hari ini 8hb September, sudah ada 22,006 orang sebagai pemerhati dan 11,893 orang sebagai pengunjung tetap.Ini menjadikan blog SAM tersenarai sebagai antara 50 blog yang paling sibuk dalam senarai berdaftar dengan ShinyStat TM.Paling uniknya melalui ShinyStat ini,IP2 pelawat boleh dikesan siapa mereka meskipun menggunakan ANON PROXY.
Bagi pihak SAM,saya mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih dan penghargaan kepada semua pelawat2 kerana tanpa anda semua blog ini tidak akan berfungsi.Soal komen2 dalam setiap entri yang kadang2 mencetuskan perasaan tidak senang hati dikalangan pembaca lain,sebagai blog bebas,kami tidak boleh menghalang mana2 komen dari individu.Cuma kami dalam SAM berharap agar kita semua menjaga imej kita sebagai seorang bangsa Malaysia yang kaya dengan budi bahasa.

6 comments:

SANGURU said...

buat kesekian kalinya tabik hormat utk seluruh warga SAM dan para pembaca.
Tuan, SAM bermula dgn amat sederhana, berkat komitmen dan kejujuran jua keberanian, SAM telah sampai ke tahap ini.
Pulanglah nanti, sy akan kasi tabik hormat yang real punya...

SANGURU said...

apa pun komen, itu hak dan t/jawab pengomen. Ini hasil mesyuarat SAM secara maya. Namun di pihak SAM, kami cuba bersikap profesional. Kami mesti menjawab bkn kerana x boleh ditegur sebaliknya utk memberi penjelasan secepat munggkin bagi meng kekeliruan.

SANGURU said...

Wahai Tuhan Kami, jadikanlah SAM ini blog pembawa rahmatMu. Amin...

Little Mike (LM) said...

adalah menjadi tanggungjawab SAM untuk menjelaskan kekeliruan yang timbul. untuk KOMEN KOSONG bentuk provokasi yang tidak membawa muafakat, SAM tidak akan gunapakai cara yang sama. Kritikan yang membina adalah sangat dialu-alukan. Ini pesan SAM kepada individu tertentu, jangan bawa ETIKA MINDA yang beku dan tidak bersifat KOMUNIKASI yang menjurus kepada kebaikan bersama.

Akal itu pelita bagi hati....

Balsam said...

Bagus SAM...Tahniah..

Kepada anony2 , teruskan membuat ulasan2 berfaedah & membina..
Hehehe...'50 blog paling sibuk'...Ni bukan dibuat-buat arr..Ni data dari ShinyStat TM...

Kekekek...kalau sudah dikesan IP addrs tu, bah kaa...sampai pintu rumah itu boleh diketuk..

Jadik, bila urang memberi tu, pandai2lah kita berbahasa..SAM bagi hidangan minda pelbagai rasa, percuma lagi tu...Kalau urang KM, ikut acuan KM lagi...para pengulas pun diberi ruang seluas-luasnya tanpa pilih bulu.Sikit jak kena minta; BUDI BAHASA.

BUDI BAHASA ni kalau buat tiada kerugian.Kalau saham,TATAP untung teda rugi,so...mari geng-geng Anony, kita kempen mengulas cara urang BERBUDI BAHASA..
Kita setuju atau tidak,BERBUDI BAHASALAH, inda kita kurang apa-apa...

DINAKAN said...

Data yang menarik perhatian, namun ketepatan ini hampir menyamai kebarangkalian cyberworld atau mnetworld.

syabas kepada semua pengunjung SAM, buat anon2 teruskan kritikan dan begitu juga semua pembaca SAM, TERUSKAN MEMBACA.