SAM

SAM

Followers

Wednesday, October 7, 2009

AKTIVITI PEMIMPIN KOTA MARUDU SEPANJANG BULAN PUASA DAN SEMASA HARI RAYA

8 comments:

BUNG ADI said...

Hari raya sentiasa menjadi wadah perpaduan dan berkasih syang. Semoga budaya murni ini berkekalan.

BUNG ADI said...

bila memerhatikan gambar2 ini, saya puas hati sebagai SAM. Kenapa? Selama ini sangat susah orang luar KM/rakan2 kita di semananjung melihat wajah para pemimpin kita. Inilah sebenarnya antara matlamat SAM ditubuhkan - menjadi media alternatif khususnya sebelah utara Sabah.
Demikian juga utara.Fm radio kami, radio kita, telah mengangkat imej tempat kita ini di mata luar bahkan negara luar. Semua ini utk kita, justeru bantulah dan usahlah lemahkan semangat rakan2 kita dalam SAM...
KITA BOLEH BAHHH YUUU...

MINDAGURU said...

Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh..dan bersatu dalam kepelbagaian..itulah istimewa Sabah dan KM

Anonymous said...

BERSATU itu memang satu Cara hidup yg bagus...Tetapi BERSATU untuk menghancurkan dan mengalahkan sebuah Parti adalah satu cara untuk MEMBERHENTIkan pemberian IC kepada PTI.....hehehehehehehe

Little Mike (LM) said...

united in diversity... go SAM!

BUNG ADI said...

MARUDU BOLEH!
Kalau tengok peta duluuu duuuluuu...yang tercatat dan dikenali hanyalah maruduo, maludu, marudu...(semuanya merujuk kdp Marudu sekarang).
Teruskan para pemimpin sekarang dan akan datang untuk mengangkat martabat daerah ini. Kita sekarang antara termiskin di Malaysia. Jangan sembunyikan fakta ni, terima dgn jujur dan baiki segera. Sebagai NGO, SAM sentiasa membantu mana termampu.

maikong said...

sangat2 berterimakasih kepada warga SAM..dgn adanya SAM saya yg jauh dari KM/KG..dpt melihat perjalanan kemajuan km/aktiviti para pemimpin dan banyak lagi..berkalung2 bunga utk Staff SAM..

Anonymous said...

Maikong...Mcm mana dgn Kawasan MP tu sudah dapatkah? Maikong kita bercerita dari Tagapnya Keperibadian seseorg Pemimpin itu bah....Asas penting menjadi seorg Pemimpin yg Berbakat dan d segani itu adalah tidak TAKBUR dan SOMBONG, Pemimpin yg sedikit2 meninggi dan mengangkat diri itu apa ertinya?