SAM

SAM

Followers

Friday, October 23, 2009

BERITA TENGAHARI DE'SAM...

Inilah "memorendum bantahan cukai pintu dan tanah" yang ditandatangani beramai-ramai oleh para penduduk kampung sekitar Tandek, Kg. Tondig, Kg. Tingkalanon, Kg. Goshen, Kg. Bunsadan, dan beberapa kampung sekitar pekan Kota Marudu. Surat tersebut telah saya serahkan di pejabat Pegawai Eksekutif Majlis Daerah Kota Marudu pada 13 Ogos yang lalu. Semoga para penduduk kampung belum dikenakan cukai sehinggalah LAYAK DIKENAKAN CUKAI berdasarkan perkhidmatan MDKM dan taraf hidup/persekitaran penduduk kampung. -SATU LAGI SUMBANGAN ORANG NGO KEPADA MASYARAKAT....

5 comments:

maikong said...

usaha2 pihak ngo ini amat kita hargai..semoga keluhan rakyat kg..dipertimbangkan....

BB Admin said...

Tahniah & Syabas SAM, Terutama sekali kepada Tn.Sanguru/staff SAM yg benar2 mengambil berat permasaalahan Rakyat/pengundi disekitar KM.Teruskan membantu pemimpin2 anda d kawasan KM. Tahniah sekali lagi.

BUNG ADI said...

tq kunjungan BB admin.
Hanya ini yg mampu NGO bantu...

Umar Safri said...

sy berharap memorandum bantahan cukai itu akan berhasil. jika lambat pun, sekurang2nya tindakan bagi pihak rakyat telah dituntaskan. syabas tuan presiden!

BUNG ADI said...

suara, sudah disuarakan. Kalaulah ada kapasiti lain yg NGO ada, tentu saja kapasiti itu digunakan sebaiknya dgn berhemah.
Kalau usaha ini gagal, usah hentam NGO. NGO ni bergerak 1 sen pun x guna duit rakyat...saya juga rakyat...