SAM

SAM

Followers

Dengarkan Utara.FM - Macam Biasa Juga Bah

Saturday, October 31, 2009

JALINAN MESRA SAM-SABAHAN.FM

Rahaya Cafe, Kota Marudu: Baru sebentar tadi seorang DJ Sabahan.FM, DJ selipar Jepun sempat bersembang dengan staf SAM yg juga DJ2 Utara.FM. Pertemuan ini mengeratkan lagi hubungan persahabatan antara dua radio online sabahan yang kian popular.

7 comments:

ILLIE said...

aikkk?? sampai juga si dj seliparjipun di rahaya cafe kah.. dia ni memang bagus orangnya..dialah yang tulung ejos mic sia..

baby said...

macam biasa jugak bha..

NONG said...

Ya ba illie...hehe.sya pun ndak sangka terjumpa dengan dia ni. Sya, Tom, Coach dan Sanguru bincang pasal tu sumbangan SAM esok ba tu. Kebetulan pula terjumpa dorang Dj Seliparjipun dan Kroniq... Bah, apa lagi berkenalan la ba..Tapi memang bestlah dia tu.

Babyyyyyyyyyy....Ya, TETAP macam biasa juga baa. hehehe

Umar al-Longobi said...

bah... bepakat2lah kamurang bagus ah. :-)

Anonymous said...

semakin mantap SAM skrg ooo...

MindaGuru said...

Jalinan mesra yang bijak..syabas SAM.

SANGURU said...

berkawan biar beribu2...berjuta2...