SAM

SAM

Followers

Wednesday, October 28, 2009

LAWATAN KE MUKIM ULU BENGKOKA

Hari ini bersamaan 28hb November 2009 (Rabu), Penulis akan menyertai rombongan membuat lawatan ke kawasan perbukitan Tandek . Rombongan akan bertolak dari Kota Marudu pada pukul 9 pagi ini.

YB.Pn Anita Baranting akan membuat lawatan ke Mukim Ulu-Bengkoka, untuk mengenalpasti potensi pengujudan projek (MESEJ) & meninjau keperluan 7 buah kampung.

Perjumpaan bersama rakyat diadakan di simpang 3 Sonsogon Suyad/Binontungan Suyad, bermalam di Kg. Sonsogon Magandai dan ke SK Sungai Magandai.

Turut serta dalam lawatan ini ialah Tuan DO Pn.Luvita Koisun, Ketua-ketua Jabatan Daerah Kota Marudu, Rela, Polis dengan menaiki pacuan 4 roda dari Persatuan 4x4 Kota Marudu. Semoga lawatan ini akan memberikan manfaat kepada penduduk kawasan perbukitan dan dapat beramah mesra dengan pemimpin kita dari pelbagai peringkat.

Rombongan akan bermalam dan balik pada petang hari khamis.Doakan semua rombongan agar selamat pergi dan balik.

11 comments:

Tulunbunou said...

Nonggggggggg..ikuttt...adessss...hehehe. Ks sma YB aa..Hati2 kamu. Alamou tu nong.kc bwa sa pucuk ubi..wakakakakaka

NONG said...

ko mau ikut ka????????

NONG said...

TQ TB...doakan kami semua baik2 aja. Sya dan letty ni jadi orang kuat ni kali..hahaha. Ni kali la

Tulunbunou said...

ba kaaa.... hahahha...ks Kak Letty.
Ok ja ba kmu tu nong.

maikong said...

nong, tandayan kee..kotongkisal..kow...
nong, apa projek (MESEJ)...sila tekankan semua warga kita d kws ulu bengkoka utk mendapat pengenal diri(ic)&pusat kesihatan..

kyro said...

Nahh...ngam laitu Nong.Sebagai 'Wanita SAM'ko kasi tekankan la bahawa klinik kesihatan ibu dan anak sangat2 diperlukan disana.

Hati2 kamu... wanita semua pula kmu tu hehehe.Boleh tahannn....

kyro said...

Nong,saya puji la ko...rajin betul kau oo.Dan paling saya puji la si tompinai...sporting betul dia.Ajaaaraang mari ki sawo miagal di tompinai hehehe.Saya tabik kau tuan Tompinai.

maikong said...

nah saya sukung betul pujian pujian c pn kryo,..inilah..LA..lelaki abat(saudara aman tompinai)...dan pujian juga kepada nong, aktif/mesra/..salimandut bayan...
Nong, klu sampai d kg sonsogon, kayu mesti cakap logat d sana ya...barulah controll tanah-rata tanah bukit...hahaha,,

RumbiaMasolog said...

kadung ino, nug gaa... ekeke.. ba arapon nopo waro ko sunduran sino mantad ino lawantan dikoo sino kie....om..wo wo sion mamanau..

MINDAGURU said...

jalinan kerja yang pintar..tahniah.

Anonymous said...

he he he Maikong takut juga kau orang2 kita pribumi ni nda dapat IC yah...he he he he.Itulah orang kita yg bertugas dan yg berada D Pantai Timur mesti tau punya keberadaannya cerita IC d sana...Orang asing pula yg membolot IC Malaysia tu....Waina Maikong!!!