SAM

SAM

Followers

Saturday, November 14, 2009

GERAI SAM AKAN MENJADI TEMPAT PROMOSI ALBUM

Sempana pesta jagung di Kota Marudu pada 20-22hb November,gerai SAM akan menjadi pusat promosi album bagi penyanyi tempatan Sabah kelahiran kampung Lotong Kota Marudu iaitu saudara Rowdy Junik.Diharap kepada semua pengunjung pesta jagung agar berkesempatan mengunjungi gerai SAM dan sama2 kita memberi sokongan kepada penyanyi tempatan lebih2 lagi beliau adalah anak jati daerah Kota Marudu.

Rowdy Junik .. Berumur 32 tahun .. Berasal dari Kg Lotong, Kota Marudu .. Menetap Di Kundasang Lebih Kurang 9 tahun .. Bertugas di Sabah Park (Ketua Guide) .. Menghasilkan 2 buah album .. Tahun 2005(MULONG POTOI ORUGI -10 buah lagu) .. Tahun 2oo9 (OPODI-12 buah lagu)… Terbitan dan edaran oleh TROPICAL RECORD STUDIO Kundasang Ranau Sabah yang diterajui oleh pemuzik terkenal Sdr.Satili Sagin , Amilin Baranting dan juga Ramin Masidin.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Rowdy Junik di 0195301040.

4 comments:

BUNG ADI said...

gerai SAM akan turut menempatkan utarafm, sabahanfm. Ketiga2 pihak ini akan membantu menyiarkan acara2 berlangsung di tapak pesta jagung dan pada masa yg sama mempromosi artis2 tempatan, produk2 tempatan dan usahawan2 tempatan secara percuma. Selain itu pihak SAM dan utarafam turut menjual cenderahati SAM dan Utarafm. Pihak syarikat Urban Storm sdn. Bhd banyak menyumbang dalam operasi ini.

maikong said...

kalau saya promosi diri saya d gerai SAM boleh kah/....

Tulunbunou said...

adessss.... Sanguru.. terbelanggar pla ni tugas sa masa Pesta nanti. Apa pun jika berkesempatan saya akan tetap mengunjungi Gerai SAM.

BUNG ADI said...

tn maikong, jika tuan ada produk, boleh bahhh...