SAM

SAM

Followers

Monday, November 16, 2009

Lensa MINDA

' POS akhir lensa minda ' Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum.

Ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.

7 comments:

BUNG ADI said...

"berpesan2 utk kebaikan dan kesabaran"

MINDAGURU said...

bah..mari kita sama2 bersedia menghadapiNya..

Wah tuan, "pos akhir lensa minda", harap2 tidak bermaksud tuan mau berhenti poskan lensa minda tuan..pos lensa tuan hebat-hebat dan penuh makna.

Anonymous Ada Sivik said...

Betul tu MG..
Saudara Aldusuni, harap teruskan post lensa2 yang lebih bermakna dan power selepas ini. Teruskan menceriakan SAM.

Tuan Cobra said...

Ilmu itu sebaik-baik pusaka. Adab itu sebaik-baik sifat. Taqwa itu sebaik-baik bekalan. Ibadah itu sebaik-baik barang perniagaan - Ali Abu Talib K.W."

Aldusuni said...

Terima kasih kepada semua pengulas2 lensa minda dari awal ruangan ini muncul sampai kepada pos akhir. Saya ambil kesempatan ini untuk mohon maaf kepada anda semua kiranya kemunculan lensa minda membuatkan anda tersinggung. Apa yang saya paparkan selama ini adalah sekadar perkongsian. Jika ada baiknya, maka ambillah dan jika tidak, maka buang saja. Benar, pos kali ini merupakan yang terakhir dan tidak akan ada lagi pos lensa minda selepas ini.

Little Mike (LM) said...

seorang pejuang tidak akan diundurkan oleh perjuangannya sendiri.

Anonymous said...

Sdra Aldusuni, samada 'pos akhir' sdr bermaksud tidak ada lagi pos lensa minda atau sdra akan mula membuat entri berlainan dari lensa minda, sbg seorang pembaca, sy pasti rasa satu kehilangan dalam wajah SAM..Mgkin bagi pmbaca lain tidak, tapi bagi sy pos lensa minda sdr lain dari yang lain. Paparan gambar dan kata-kata seringkali membawa sy merenung diri sendiri sekalipun sdra mnggunakan 'diri' sdra spenuhnya sbgai prop.