SAM

SAM

Followers

Friday, November 6, 2009

URBAN STORM SDN BHD TERUS BERBAKTI

(Gambar: Atas- Antara penerima sumbangan. Bawah - CEO memerima T Shirt PERDARAH "Setitis Darah Sejuta Harapan") TANDEK, KOTA MARUDU: Sekali lagi Urban Storm Sdn. Bhd menyumbang kepada badan NGO dan pihak sekolah. Penerima kali ini ialah Persatuan Penderma Darah (PERDARAH) Kota Marudu, kelab Muzik SMK Tandek, Alumni SMK Tandek, DJ2 UtaraFM dan SK Mosolog. Menurut CEO syarikat ini En. Jaimbol Dangus, beliau membuat sumbangan tersebut atas dasar kemanusiaan dan ingin membantu pihak NGO menjayakan program kemasyarakatan disamping membantu pihak sekolah.

9 comments:

Anonymous said...

Terima kasih kepada CEO - US Sdn.Bhd atas segala sumbangan yang telah di sampaikan. Semoga tuhan memberkati segala usaha murni kalian. Marilah bersatu..
1 MALAYSIA 1 TUJUAN.... 1 HARAPAN..

BUNG ADI said...

bila Tuhan mengkehendaki sesuatu kaum/bangsa/negeri menjadi baik, akan dilahirkan bebrapa/segolongan manusia yg baik2, yg sayang rakyat, yg dermawan, yg ikhlas, yg berani dan sanggup bersusah2...begitu juga sebaliknya.
Secara peribadi, khususnya utk utara Sabah ini, saya berpendapat, akan berlaku perubahan positif yg akan dibawa oleh segolongan orang baru lahir (bukan bayi maksudku)...insyaAllah. Amin.

maikong said...

teruskan menyumbang ... tuan dan kalau boleh lawat2 sekolah pra dan tadika...tq

Little Mike (LM) said...

Tahniah kepada URBAN STORM sdn bhd atas segala bantuan sokongan dan program bakti masyarakat yg tidak putus2 mencurahkan inisiatif yang digerakkan oleh sifat dermawan... Tahniah sekali lagi... SAM berbangga

Umar Safri said...

Tahniah dan terima kasih. Moga perniagaan tuan terus sukses. Kita mengharap ramai lagi golongon korporat tampil membantu masyarakat yg memerlukan...

maikong said...

wahh..CEO urban storm..berbaju POLO..sangat layak jadi seorg CEO..
tn tengok2lah juga pra-tadika kita ya..

URBAN STORM SDN BHD said...

maikong
Jgn risau semua golongan tidak terkecuali dlm fikiran saya selagi rezeki masi ada

Anonymous said...

Terima kasih atas sumbangan CEO Urban Storm kepada SK Masalog sempena MAPC 2009...Kami sgt menghargainya..

maikong said...

mantop...ceo, urban storm