SAM

SAM

Followers

Friday, December 25, 2009

MAJLIS PELANCARAN LIGA SUKAN KOMUNITI PERINGKAT DUN N.5 TANDEK 2009

KOTA MARUDU: Liga Sukan Komuniti peringkat DUN N.5 Tandek telah dilancarkan dengan rasminya pada 23/12/2009. Pelancaran ini telah dilakukan oleh Yb.Anita Baranting yang juga merupakan ADUN N.5 Tandek. Beberapa hadiah telah disampaikan terutama acara sukan yang sudah berakhir iaitu Pertandingan Bola Jaring.

4 comments:

NAGA KINABALU said...

Tahniah YB (Selamat Hari Natal buat YB & Famuly dan Tahun Baru 2010)...Teruskan dan Lipat gandakan usaha murni YB lagi kearah kegemilangan YB sendiri...D samping itu juga YB saya harapkan catuskanlah MINDA Kreatif Rakyat d Tandek bagaimana untuk MENAIKKAN PEREKONOMIAN RAKYAT/PENGUNDI d Kawasan N.5 Tandek...Supaya suatu hari JASA dan PENGORBANAN YB akan tetapi jadi Pujaan,Kenangan dan Senjungan Rakyat Jelata d Tandek dan seluruh Negeri Sabah ini......Teruskan Perjuangan anda YB.

kyro said...

Syabas dan teruskan usaha murni ini.Satu cadangan saya - Kota Marudu perlu stadium dan kompleks sukan dimana aktiviti sukan dan latihan dapat dijalankan dan sekaligus menghapuskan budaya lepak dikalangan remaja.

Umar Safri said...

Tahniah & teruskan YB. Sy sukung penuh cadangan Pn. Kyro... Kesian remaja kita, managantang nopo. :-)

Unknown said...

Salam,

Idea membina kompleks sukan itu bagus, cuma takut pengurusan MDKM masih nda matap mcm pekan KM yg kotor dan x ceria.