SAM

SAM

Followers

Tuesday, January 19, 2010

SAM SALUR SUMBANGAN URBAN STORM (1)

(Gambar: Atas; En. Jod Bungas membantu memungah turun barang sumbangan. Tengah: Penyampaian sumbangan. Bawah: Sanguru mewakili CEO Urban Storm sempat bergambar santai bersama tuan DO) KOTA MARUDU, SABAH, SELASA: Sebentar tadi sempurna penyampaian sumbangan syarikat Urban Storm kepada mangsa pemindahan banjir oleh pihak SAM kepada urusetia banjir yang diterima sendiri oleh Puan Luvita Koisun, Pegawai Daerah Kota Marudu. majlis tersebut turut disaksikan oleh En. Heldy, Pen. Pegawai Daerah dan En. Hendrus Anding, Pegawai Kemajuan Rakyat N5 Tandek. Esok SAM akan meneruskan operasi khidmat masyarakat bersama Urban Storm. Ikuti laporan seterusnya.

8 comments:

Nunu Nopolah said...

Terima Kasih Urban Storm Sdn. Bhd. & SAM serta semua krew yang terlibat. MAY GOD BLESS YOU.

BUNG ADI said...

SAM hanya membantu menunaikan niat murni pihak Urban Storm. Prinsip kebaikan mudah: 1. Jika x berkemampuan material, pasti ada kemampuan membantu. 2. Jika masih tak berupaya membantu, upayakan diri untuk tidak menghalang.
Tk urban storm dan tk atas semua respon positif pembaca.

kyro said...

Tahniah Urban Storm atas keprihatinan.Inilah contoh Permata Bangsa.

BUNG ADI said...

pn kyro, di sini ngam sy jawab soalan pasal kasi mengais. Hehehe...
Penting ada yg KAISANNYA BESAR untuk membantu pengais kecil atau yg mati2 mengais pun nda dpt2. Urban Storm telah menempah sejarah setidak2nya di Tandek/KM. Harap pn Kyro pun menyusul. Sy susah la sb bkn pengais besar2an. Sy bantu2 sija la boh...

Samson said...

Syabas kepada NONG kerana walaupun belum sihat tetap juga sanggup turun padang untuk membantu.. Wanita alaf baru yg patut dicontohi oleh semua wanita muda...SAM bertuah dapat NONG.

Umar Safri said...

Syabas tuan Pamatog! Juga kpd pihak Tuan DO dan lain2 lagi yg terlibat. Kalau tidak dapat mengKais dengan $$$, kita masih berpeluang utk mengKais dlm bentuk doa dll... Teruskan.

TURIDING said...

WAH.,. DO MEMANG HENSOM DGN SENYUMAN MANJANYA MENERIMA SUMBANGAN DARIPADA CEO MELALUI SAM.
SYUKURLAH RINGAN JUGA BEBANAN DO DLM URUSAN MANGSA BANJIR INI.
MUDAH2AN SUMBANGAN YG SEPERTI INI AKAN BERTERUSAN DALAM SETUASI2 YG TERTENTU.

Anonymous said...

Wah... comelnyaaaa senyuman do..