SAM

SAM

Followers

Wednesday, January 13, 2010

ULANG TAHUN PERTAMA SAM...

Oleh: Sanguru http://yomogun.blogspot.com
HARI ini genap setahun SAM. Dalam usia setahun SAM, banyak isu telah kami paparkan dan telah diambil tindakan oleh pihak berkenaan. Banyak juga maklumat dan pengetahuan am yang pasti berguna kepada kami dan kita.
Sempena ulang tahun ini, saya mengucapkan syabas dan terima kasih kepada semua rakan dalam SAM yang begitu komited dan ikhlas. Kepada para pembaca SAM, kami amat menghargai kunjungan tuan-puan, sdr/i.
SAM akan terus melangkah ke hadapan kerana masih banyak perkara baik boleh dibuat di hadapan sana. Banyak halangan dan hambatan jua bakan menanti namun berpegang kepada prinsip "Blog Untuk Masyarakat" SAM akan terus menerus menjadi media alternatif masyarakat khususnya di daerah Kota Marudu. Kami yakin, dengan sokongan sdr/i, SAM tetap unggul dan Blog Bersekutu No.1 di Malaysia...

4 comments:

Unknown said...

Assalamua'laikum w.b.t & Salam sejahtera semua..

Secara peribadi, syabas & tahniah saya ucapkan buat semua wargakerja SAM dan juga para pembaca SAM bersempena ulangtahun SAM yang pertama.

Saya doakan, moga segala usaha, perancangan & peranan yang dimainkan mampu menjadi katalis ke arah cita2 dan matlamat yang ingin SAM kongsikan bersama semua.

Selamat menyambut ulangtahun yang pertama dan selamat maju jaya..!

d(^^,)

ISAC said...

Salam semua,


Selamat ulang tahun yang pertama. Semuga lebi berjaya di hari-hari yang mendatang.


Wassallam.

DINAKAN said...

Tahun 2009, mengajar SAM lebih bersikap terbuka, aktif dan produktif untuk tahun 2010.

semoga SAM terus Maju ke Hadapan.

Umar Safri said...

Selamat Ulang Tahun S.A.M. Semoga terus gagah menghadapi mehnah dan tribulasi perjuangan.