SAM

SAM

Followers

Sunday, July 4, 2010

4WD DAPAT SUNTIKAN...
Hotel Hexan, Kota Marudu, Ahad: Team tarik tali 4WD SAM- Urban Storm mendapat suntikan motivasi apabila dapat bersama dengan Dato' Malek Nor jaguh bina badan Asia. Kehadiran Dato' Malek ke sini untuk mempromosikan produk kesihatan dan kekuatan tubuh badan.


Dalam kesempatan ini beliau turut memberikan beberapa panduan berguna kepada team 4WD. Disamping itu, beliau juga memaklumkan bahawa beliau mengenali SAM dan Utara.FM. "Maju jayalah 4WD. Marudu Boleh!!!"

4 comments:

QunFayaQun said...

Dato' Malek Nor masih ada di KM kah bosku?, sya nak uji itu kalung Quantum Science yang sya beli dari agen di Putatan saja mau tahu tulin atau palsu

BUNG ADI said...

Dato' sudah balik bosss...

Anonymous said...

Hebat ba tu 4WD...sampai bekas jaguh bina badan Asia pun tertarik untuk ke sini. Tahniah la SAM dan URBAN STORM kerana membuatkan Tandek semakin dikenali oleh masyarakat luar. Sy pasti Tuan Presiden Kimaragang Malaysia pasti berbangga dengan anda mereka ini. Org Kimaragang BOLEH BA..Masolog Boleh..Tandek Boleh...KM Boleh. Teruskan perjuanganmu wahai 4WD..

BUNG ADI said...

4WD ada sejarahnya. Dan sejarahnya tidak melibatkan bangsa Kimaragang atau KIMARAGANG. Apapun bangsa, apapun kampung asalkan dari Kota Marudu dipelawa untuk memperkuat team ini agar dapat dibanggakan oleh semua kampung, seluruh Tandek, seluruh Kota Marudu.

4WD ada tonggak-tonggaknya dan antara tonggak utama ialah Syarikat Urban Storm (CEO: En. Jaimbol Dangus) yang tidak pernah kedekut untuk membantu. Untuk makluman: Urban Storm dan SAM adalah penaja/pembantu dana pembangunan dan operasi 4WD.