SAM

SAM

Followers

Saturday, August 14, 2010

KARAN OH KARAN....

Salam pertemuan maya...
sudah lama tidak membuat sebarang entry dalam blog kesayangan kita ini..
Hari ini saya telah di TAG oleh seorang rakan dalam facebook. Rakan itu merupakan Eksekutif Officer (EO) Hospital Kota Marudu. Anda boleh melawat facebook saya jika ingin mengenali rakan ini dengan lebih dekat...
Kekerapan berlakunya black out di Kota Marudu bukan saja menyebabkan banyak peralatan elektrik rosak malah juga telah banyak menyebabkan punca kebakaran rumah dan kedai. Lalu kita harus menunding jari kepada siapa dalam hal ini?
Saya juga dimaklumkan bahawa dalam Majlis Tindakan Daerah baru-baru ini, wakil dari SESB dan Jabatan Air tiada yang hadir. Kalau betul perkhabaran ini, mana silapnya?
Berikut di bawah adalah keluhan beliau berhubung dengan masalah bekalan elektrik di Kota Marudu yang sering BLACK OUT... Mari kita renung dan fikir bersama.

"Kalau dalam sehari tak Black Out Bukan Kota Marudu namanya,..... tak tau la samapai mana Mesin2 untuk merawat pesakit di Hospital Kota Marudu boleh bertahan kalau dalam sehari mau sampai 4-5 kali black out. nasib baik ada gen set tapi itu pun mcm tidak boleh bertahan lama juga. auto setting pun mcm asyik rosak........"

No comments: