SAM

SAM

Followers

Wednesday, October 13, 2010

AHLI BARU SAM

Saya selaku admin blog SAM dan mewakili seluruh warga penulis SAM mengucapkan selamat datang kepada 2 orang warga penulis baru blog SAM iaitu sdr. HANAFIAH HJ.ZulKIFLY dan Pn.MARIANA MAJINAU.

Kami berharap dengan kehadiran mereka sebagai keluarga baru dalam SAM pastinya akan memberikan impak yang lebih besar seterusnya merancakkan dunia blog di Kota Marudu.Secara ringkasnya sdr.Hanafiah Hj.Zulkifly bukanlah asing bagi dunia penulisan kerana kita selalu dihidangkan dengan karya2 beliau yang selalu terpampang di akhbar2 tempatan.Sudah tentunya SAM sangat2 bertuah kerana memiliki penulis seperti beliau yang serba boleh.Manakala pn.Mariana Majinau juga kami fikir mempunyai banyak pengalaman yang sangat luas dalam apa juga bidang tambahan lagi suaminya mempunyai latarbelakang akedemik dan kerjaya yang cemerlang.


Kita nantikan sama2 apakah kejutan entri yang bakal mereka paparkan dalam blog SAM ini.
2 comments:

BUNG ADI said...

Selamat datang ke SAM. Jangan segan2. Ini "rumah kita". Rumah kita, harapan orang kita. Memapar yg benar, menegur yg patut, mendidik yg memerlukan, membantu yg kesusahan, bersikap adil dan mendahului kepentingan masyarakat, menjunjung rukun negara.

LADY SINGA said...

Terima kasih Sanguru di atas kepercayaan yang di berikan, saya sebagai orang baru dalam blog ni mohon tunjuk ajar :-).