SAM

SAM

Followers

Wednesday, October 13, 2010

Belia dan Beliawanis Rebut Peluang Ini
Berita baik kepada para belia dan beliawanis yang memegang sijil/diploma kemahiran Malaysia. Pihak JPA (Jabatan Perkhidmatan Awam) telah mengiktiraf sijil Kemahiran Malaysia sebagai kelayakan menjawat jawatan-jawatan tertentu dalam perkhidmatan awam Malaysia. Ini bermaksud, peluang kerja terbuka luas. Oleh yang demikian, dapatkan sijil kemahiran daripada mana-mana institusi yang menawarkan sijil seumpama ini.

1 comment:

Anonymous said...

Pertama kali masuk blog ni, saya berpendapat bahawa ianya blogger parti. Tempat untuk berkempen dsb spt blogs lain yang sy pernah baca. Bila sy mengikuti perkembangan dlm beberapa hari nampaknya blog ni untuk Masyarakat Marudu..tempat untuk menyalurkan buah pikiran, maklumat terkini and ianya bolehlah sy katakan sebagai tempat untuk mengadu atau Hot line Marudu tapi sifatnya lebih menyeluruh dan kemasyarakatan. Saya rasa sangat berbangga kapada pencetus idea blog ini dan ahli-ahli SAM.
Diharap paparan tentang peluang2 pekerjaan / jawaran kosong di jabatan2 banyak dipaparkan di ruangan SAM bagi membantu muda mudi Marudu yang masih mengintai pekerjaan bersesuaian.

Thanks and GoMARUDU!